Events

Powered by Get Flexible

Ontmoetingen met impact! Er gaat niets boven de kracht van een echte beleving.

Teambuilding in onze premium gym

Op maandag 13 februari jl. vond het eerste teambuilding event plaats in onze premium gym Get Raww. Het event bestond uit een hele gevarieerde en verrassende mix van activiteiten. Teambuilding, mental coaching, luisteren, actie, verwennerijen, cocktails maken, diner bij onze partner Klooser, kortom een dag van uitersten!

Teambuilding vormde het centrale thema van deze dag. Tijdens de ochtend sessie lag de nadruk op mental coaching. De middag sessie werd gebruikt voor een aantal uitdagende oefeningen. Als afsluiting werd er een lekker drankje geserveerd en waren onze visagistes aanwezig om de dames nog even op te maken voor aanvang van het diner.

Het diner vond plaats op de verrassende lokatie van onze horeca partner Klooser. Klooser gaat a.s. zaterdag officieël open dus ook dit was een mooie primeur tijdens dit event. Bij aankomst ter plekke werd er eerst zelf een cocktail gemaakt waarna van het heerlijke diner genoten kon gaan worden.

Mocht deze opzet van teambuilding je inspireren neem dan contact met ons op, we maken graag een programma speciaal voor jouw bedrijf.